Tack, tack!

Ett par av mina läsare har faktiskt varit så vänliga att de bidragit med lite pengar till TOPPRAFFEL! via formuläret här till höger. Så, jag vill passa på att tacka. Tack, tack! Som jag tidigare nämnt, kostar det nu mer pengar att driva den här sidan än det gjorde tidigare. WordPress visade sig inte vara helt optimalt, åtminstone inte om man driver bloggen som ett rent hobbyprojekt.

Till på köpet pajade min datamaskin häromdagen och jag har tvingats beställa en ny, vilket jag förstås inte alls hade lust till. Det enda som fungerar i datorn, är webbläsaren (om än inte fullt ut), vilket innebär att jag kan skriva detta – men det tar lång tid, eftersom sidan laddar om var tjugonde sekund. Jag vet inte vad som plötsligt hände med datorn, jag brukar kunna lösa datorproblem på egen hand och reparera-, återställa- och/eller installera om allt, men den här gången är det kört. Fast det är klart, det är 4-5 år sedan jag köpte den, så en ny, bättre dator blir rätt trevligt, när jag tänker efter.

Den nya datorn ska visst anlända först på fredag, jag hoppas de håller vad de lovat. Därför föreligger det risk att recensioner av veckans biopremiärer blir försenade.

Bilden på Burt Lancaster i VERA CRUZ (som just nu streamar på Amazon Prime Video) har ingenting med texten att göra. Jag såg dock filmen igår. Den är väl … så där.

Lämna en kommentar