12 reaktioner till “"My name is Alice"

  1. Jag tycker personligen om serien, speciellt trean och fyran. Eftersom jag inte spelar spel har jag inget att jämföra med och det kanske underlättar 🙂

    Gilla

  2. Jag har spelat de tidiga delarna av spelserien; de som kom på 90-talet. Jag gillade spelen och kände inte igen mig så mycket i filmerna. Dock tycker jag att filmerna är helt okej, trean är riktigt bra, och fyran är rejält snygg.

    Gilla

  3. Jamen jävlarimej, det där såg inte dumt ut. Att dom sedan kör musiken från Tron:Legacy gör ju inte saken sämre.Spelen är inte dumma de heller.

    Gilla

  4. Jag tycker personligen om serien, speciellt trean och fyran. Eftersom jag inte spelar spel har jag inget att jämföra med och det kanske underlättar 🙂

    Gilla

  5. Jag har spelat de tidiga delarna av spelserien; de som kom på 90-talet. Jag gillade spelen och kände inte igen mig så mycket i filmerna. Dock tycker jag att filmerna är helt okej, trean är riktigt bra, och fyran är rejält snygg.

    Gilla

  6. Jamen jävlarimej, det där såg inte dumt ut. Att dom sedan kör musiken från Tron:Legacy gör ju inte saken sämre.Spelen är inte dumma de heller.

    Gilla

Lämna en kommentar